Odranci
Škofija Murska Sobota
Škofija Murska Sobota

MISEL DNEVA

"Dokler bo vladalo načelo, da so eni priviligirani, ker izpovedujejo ta in ta nazor, ni mogoče govoriti o enakosti ljudi." B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda

ANKETA

Kako je naslov knjižice o B.s. A. Kozarju?
  Neuničljivo upanje
  Upanje in vera
  Dober in pravičen
  Dober in nezlomljiv
  Dober in neuničljiv
  Med nami živi
  Vsa moja ljubezen
rezultati anket

Bibliografija

Bibliografija Lojzeta Kozarja (Leposlovje - samostojne publikacije):

Takšen prag. Celje, MD 1962. (Slovenske večernice; 113). 
Pajkova mreža. Celje, MD 1968. (Slovenske večernice; 119).
Pajkova mreža. Celovec, DSM 1968. (Družinske večernice; 22). 
Materina ruta. Celovec, DSM 1971. (Družinske večernice; 25).
Materina ruta. Koper, Ognjišče 1973. (Žepna knjižnica Ognjišča; 8). 
Licenciat Janez. Celje, MD 1975. (2 zv.) (Nova Mohorjeva knjižnica; 3,4).
Vezi in zanke. Celje, MD 1979. (Slovenske večernice; 130). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. – (Knjižnica Božjega okolja). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. – (Knjižnica Božjega okolja). – Ponatis. 
Topla babičina dlan. Koper, Ognjišče 1986. (Žepna knjižnica Ognjišča; 22).
Kamen in srce. Celje, MD 1986. (Slovenske večernice; 136).
Neuničljivo upanje. Celje, MD 1990. (Slovenske večernice; 140).
Njene postaje. Ljubljana, Družina 1996. 
Moji konjički. Ljubljana, Družina 1999.
Licenciat Janez. Celje 1999. - Ponatis.
Neuničljivo upanje. Odranci 2003. - Ponatis.

Napovednik


 sreda, 10.01.2018 - petek, 10.04.2020

Svete maše

v župnijski cerkvi Sv. Trojice v Odrancih več ...


 nedelja, 25.11.2018 - sobota, 17.08.2019

Sveti misijon

Sveti misijon v Župniji Odranci več ...


 sobota, 23.02.2019

Prva Kozarjeva ura

v Odrancih v letu 2019 več ...


 sobota, 23.02.2019 - nedelja, 24.02.2019

Misijon v februarju

V času misijona bo verouk v soboto, 23. februarja več ...


 sobota, 23.02.2019

Verouk v času misijona

v soboto, 23. februarja bodo vodile sestre uršulinke več ...


 četrtek, 28.02.2019

Četrtek pred prvim petkom

in Prva Kozarjeva ura več ...


 sreda, 06.03.2019 - nedelja, 14.04.2019

Križev pot

Postni čas – od pepelnice, 6. marca do velike noči. več ...


 nedelja, 17.03.2019

Obletnica nesreče

Obletnica nesreče pri gradnji cerkve – v nedeljo, 17. marca. več ...


 nedelja, 07.04.2019

TV prenos sv. maše - RTV SLO

Ob 20. obletnici smrti Božjega služabnika Alojzija Kozarja več ...

Celotni seznam napovedi