Odranci
Škofija Murska Sobota
Škofija Murska Sobota

MISEL DNEVA

"To je značilnost vere: Bogu dati vse! To je tudi smisel vseh daritev: zanesti se nanj. Brez tega noben dar nič ne pomeni. "B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Kako je naslov knjižice o B.s. A. Kozarju?
  Neuničljivo upanje
  Upanje in vera
  Dober in pravičen
  Dober in nezlomljiv
  Dober in neuničljiv
  Med nami živi
  Vsa moja ljubezen
rezultati anket

Bibliografija

Bibliografija Lojzeta Kozarja (Leposlovje - samostojne publikacije):

Takšen prag. Celje, MD 1962. (Slovenske večernice; 113). 
Pajkova mreža. Celje, MD 1968. (Slovenske večernice; 119).
Pajkova mreža. Celovec, DSM 1968. (Družinske večernice; 22). 
Materina ruta. Celovec, DSM 1971. (Družinske večernice; 25).
Materina ruta. Koper, Ognjišče 1973. (Žepna knjižnica Ognjišča; 8). 
Licenciat Janez. Celje, MD 1975. (2 zv.) (Nova Mohorjeva knjižnica; 3,4).
Vezi in zanke. Celje, MD 1979. (Slovenske večernice; 130). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. ? (Knjižnica Božjega okolja). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. ? (Knjižnica Božjega okolja). ? Ponatis. 
Topla babičina dlan. Koper, Ognjišče 1986. (Žepna knjižnica Ognjišča; 22).
Kamen in srce. Celje, MD 1986. (Slovenske večernice; 136).
Neuničljivo upanje. Celje, MD 1990. (Slovenske večernice; 140).
Njene postaje. Ljubljana, Družina 1996. 
Moji konjički. Ljubljana, Družina 1999.
Licenciat Janez. Celje 1999. - Ponatis.
Neuničljivo upanje. Odranci 2003. - Ponatis.

Napovednik


 sreda, 10.01.2018 - petek, 10.04.2020

Svete maše

v župnijski cerkvi Sv. Trojice v Odrancih več ...


 nedelja, 25.11.2018 - sobota, 17.08.2019

Sveti misijon

Sveti misijon v Župniji Odranci več ...


 nedelja, 16.06.2019 - nedelja, 30.06.2019

Misijon v juniju

Nadaljujemo z obhajanjem svetega misijona več ...


 nedelja, 23.06.2019

10. Kozarjev pohod

Ob 20. obletnici smrti Božjega služabnika Alojzija Kozarja in 100-letnici združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom več ...


 sobota, 17.08.2019

Čez most v nebo - 100-letnica

v soboto, 17. avgusta, ko bo ob 17. uri v Beltincih slovesna sveta maša ob 100-letnici združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom več ...

Celotni seznam napovedi