Odranci
Škofija Murska Sobota
Škofija Murska Sobota

MISEL DNEVA

"Evangelij je poln opominov, kakšna naj bo naša pravičnost, da bo učinkovita, da nas bo zadovoljila: Ako vaša pravičnost ne bo večja od farizejev in pismoukov ... " B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Kako je naslov knjižice o B.s. A. Kozarju?
  Neuničljivo upanje
  Upanje in vera
  Dober in pravičen
  Dober in nezlomljiv
  Dober in neuničljiv
  Med nami živi
  Vsa moja ljubezen
rezultati anket

Bibliografija

Bibliografija Lojzeta Kozarja (Leposlovje - samostojne publikacije):

Takšen prag. Celje, MD 1962. (Slovenske večernice; 113). 
Pajkova mreža. Celje, MD 1968. (Slovenske večernice; 119).
Pajkova mreža. Celovec, DSM 1968. (Družinske večernice; 22). 
Materina ruta. Celovec, DSM 1971. (Družinske večernice; 25).
Materina ruta. Koper, Ognjišče 1973. (Žepna knjižnica Ognjišča; 8). 
Licenciat Janez. Celje, MD 1975. (2 zv.) (Nova Mohorjeva knjižnica; 3,4).
Vezi in zanke. Celje, MD 1979. (Slovenske večernice; 130). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. ? (Knjižnica Božjega okolja). 
Premakljivi svečnik. Ljubljana, Družina 1985. ? (Knjižnica Božjega okolja). ? Ponatis. 
Topla babičina dlan. Koper, Ognjišče 1986. (Žepna knjižnica Ognjišča; 22).
Kamen in srce. Celje, MD 1986. (Slovenske večernice; 136).
Neuničljivo upanje. Celje, MD 1990. (Slovenske večernice; 140).
Njene postaje. Ljubljana, Družina 1996. 
Moji konjički. Ljubljana, Družina 1999.
Licenciat Janez. Celje 1999. - Ponatis.
Neuničljivo upanje. Odranci 2003. - Ponatis.

Napovednik


 sreda, 10.01.2018 - petek, 10.04.2020

Svete maše

v župnijski cerkvi Sv. Trojice v Odrancih več ...


 nedelja, 25.11.2018 - sobota, 17.08.2019

Sveti misijon

Sveti misijon v Župniji Odranci več ...


 nedelja, 14.04.2019 - ponedeljek, 22.04.2019

Veliki teden

Bogoslužja velikega tedna v Župniji Odranci. več ...


 sobota, 27.04.2019 - nedelja, 28.04.2019

Misijon v aprilu

Z nami bodo redovniki lazaristi in redovnice HMP. več ...


 nedelja, 28.04.2019

20. obletnica smrti b.s. A. Kozarja

Slovesno sv. mašo v župnijski cerkvi Svete Trojice v Odrancih daroval njegova eminenca kardinal Franc Rode več ...


 sreda, 01.05.2019 - petek, 31.05.2019

Šmarnice - Panonski cvetovi za Marijo

V pripravi na obhajanje 100-letnice združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom bodo spregovorile tudi letošnje šmarnice. več ...

Celotni seznam napovedi