Odranci
Škofija Murska Sobota
Škofija Murska Sobota

MISEL DNEVA

"To, kar Jezus uči ? je skoraj nasprotje našim željam ? daje pa srečo! Pomeni ljubiti vse in vse božje stvarstvo ter se veselite, da je." B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Kako je naslov knjižice o B.s. A. Kozarju?
  Neuničljivo upanje
  Upanje in vera
  Dober in pravičen
  Dober in nezlomljiv
  Dober in neuničljiv
  Med nami živi
  Vsa moja ljubezen
rezultati anket

Čez most v nebo - 100-letnica

Počitnice so čas počitka, pa tudi čas raznovrstnih dejavnosti, ki človeka razveseljujejo in notranje bogatijo. Člani družin se boste podali na krajše in daljše izlete, tudi kakšno romanje naj bo vmes, se pravi obisk cerkve, udeležba pri sv. maši v kraju počitnic. Nekaj možnosti je zapisanih tudi v tem listu. Izjemna priložnost za lepo doživetje bo v soboto, 17. avgusta, ko bo ob 17. uri v Beltincih slovesna sveta maša ob 100-letnici združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom. Lahko se bomo pridružili dvema kardinaloma, več kot dvajsetim škofom, več kot sto duhovnikom, redovnicam in drugim, ki se bodo zahvaljevali Bogu za stoletno povezanost. Sodelovali bodo člani cejskih društev, člani cerkvenih pevskih zborov, ključarji, člani ŠPS, pritrkovalci, mladi in drugi člani župnijskih skupin iz vse škofije. Sodelovali bodo tudi člani necerkvenih združenj: gasilci, lovci, godbe, folkloristi in drugi iz različnih krajev naše škofije. Navzoč bo tudi predsednik RS Borut Pahor, drugi odlični predstavniki naše države, pomurski župani in drugi. Člani ŽPS iz vseh župnij naše škofije bodo po maši za vse pripravili pogostitev.
Vljudno vabljeni v Beltince, vabljeni čez zlati most, preko katerega pridemo na cilj. S to slovesnostjo bomo tudi uradno sklenili 6. župnijski misijon, ki nas vabi v nebo.
Lojze Kozar, župnik

Napovednik


 sreda, 10.01.2018 - petek, 10.04.2020

Svete maše

v župnijski cerkvi Sv. Trojice v Odrancih več ...


 nedelja, 17.11.2019

Muzikal Dober in nezlomljiv

Premierna uprizoritev bo v nedeljo, 17. novembra 2019 ob 14.00 v kulturnem domu v Beltincih. več ...

Celotni seznam napovedi